Rätt val för en professionell

Vi erbjuder lösningar som ger besparingar och säkerhet för byggandet. Våra verktyg hjälper våra partners och deras kunder att uppnå kvalitetsarbete med mindre ansträngning.

Låt oss jobba smart!

Martintools

Företag

En av grundarna av företaget hade ett behov av att få förlängningsstänger för borrar. Efter en lång sökning hittades en lämplig produkt i Amerika och de hade flera andra patenterade förlängningsarmar.

Diskussioner om produkter och produktimport började 2019, då de första produkterna också anlände direkt till byggarbetsplatserna för provanvändning. Redan efter de första applikationerna kunde det noteras att produkterna förbättrade produktiviteten avsevärt (+35%) och säkerheten.

Företaget utökades med lämpliga professionella partners 2021 och 2022 kom produkterna ut på marknaden. 

Produkterna är utformade med professionella behov i åtanke, med hjälp av både elektriker, rörmokare och undertaksbyggare.

Import av verktyg

Vi letar efter nya innovationer och erbjuder ett kvalitetssortiment av olika tilläggsverktyg för borrmaskiner. Med våra verktyg går arbetet upp till 35 % snabbare och särskilt säkrare.

Till exempel kommer du att kunna borra till en höjd av sex meter utan kranar, stegar eller ställningar.

Du hittar inte dessa verktyg någon annanstans i Europa.

Med våra verktyg går arbetet upp till 35 % snabbare.

Martintools

MT PJT

Den patenterade MT PJT är det överlägset bästa extraverktyget för ovanliggande borrning. Den universella fästmekanismen är lämplig för de flesta borrmaskiner. MT PJT är det mest kraftfulla och produktiva verktyget inom sitt område.

Använd den för att installera kilankare, knyta metallankare, betongskruvar och många andra borrbehov säkert från marken. MT PJT teleskopverktyg rekommenderas för ovanliggande borrning.

Du hittar inte dessa kvalitetsverktyg någon annanstans i Europa. Vi är den enda importören.
Kontakta oss gärna eller köp från vår webbutik.

Martintools

MT RVT

MT RVT är ett kreditverktyg utvecklat för undertak. Verktyget har använts i olika jobb i över 20 år. Använd den när du installerar antingen RVT-skruvarna och takhängarna vi tillhandahåller eller andra hängare med fötterna säkert på marken. Genom att byta huvud kan du enkelt skruva på till exempel färdiga galgar.

Allt-i-ett-huvudet möjliggör installation av olika huvuden i MT RVT-produkten och fäste av konsoler till olika takkonstruktioner. Det perfekta verktyget för platser som är otillgängliga med saxkran eller på annat sätt vill ha säkerhet vid arbete.